Warning: The stylesheets were not loaded! You will need to change the Load stylesheets setting from Automatically to On homepage or On all pages. You can set that here.
Η Φυσική Ά Λυκείου αποτελεί την τάξη σταθμόγια την μελλοντική πορεία σου...Είναθι η τάξη όπου θα δοκιμαστούν οι δυνάμεις σου και θα αναδειχτούν οι προοπτικές σου.
Τούτο το βιβλίο αποτελεί καρπό πολύχρονης εργασίας και έρχεται στο φως προκειμένου να φωτίσει περιοχές της φυσικής όπου οι μαθητές δυσκολεύονται, ενώ συγχρόνως φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην επανάληψη των μαθητών. Το πόνημα αυτό απευθύνεται στο μαθητή που αγωνίζεται στο “στάδιο” της μάθησης, καθώς και στον συνάδελφο που αναζητεί πηγές για να προσφέρει στους μαθητές του “τροφή” στέρεη και περιεκτική.
237 Η ικονομική επιστήμη είναι μια ζωντανή επιστήμη, η οποία ασχολείται με πολλά από τα ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή. Βέβαια δεν είναι ένα γνω- στικό αντικείμενο που μπορεί ο μαθητής να το μάθει καλά μόνο με το διάβασμα. Με τις ασκήσεις όμως μπορεί να ανακαλύψει ότι η επιστήμη αυτή “ζωντανεύει”, μόλις αρχίσει να βλέπει μόνος του πως λειτουργεί στην πράξη.
210 Κυκλοφόρησε ένα μοναδικό βοήθημα για την επανάληψη αρχές της οικονομικής θεωρίας της Γ' Λυκείου. Συγγραφέας Τάκης Ψυρούκης
Κυκλοφόρησε ένα μοναδικό βοήθημα για την επανάληψη στην Ιστορία της Γ' Λυκείου. Τα κριτήρια που περιέχει καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό μελετητή και θα βοηθήσουν τους μαθητές σας να αριστεύσουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ένα βοήθημα προσαρμοσμένο στο πνεύμα των εξετάσεων, προϊόν της πολύχρονης πείρας του συγγραφέα και Διδάκτορα Ιστορίας Μάριου Αθανασόπουλου. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει ένα παράρτημα για το πώς οι μαθητές πρέπει να αξιοποιούν τις πηγές.
Στο βιβλίο αυτό αναπτύσσεται η ύλη των κεφαλαίων «Ηλεκτρονιακή δόμηση ατόμων – Περιοδικός πίνακας, Οξέα και βάσεις – Ιοντική ισορροπία» της Ανόργανης Χημείας Γ’ Λυκείου, όπως καθορίζεται από το αναλυτικό πρόγραμμα του Ενιαίου Λυκείου
241 COVER Στο βιβλίο αυτό αναπτύσσεται η ύλη των κεφαλαίων «Ηλεκτρονιακή δόμηση ατόμων – Περιοδικός πίνακας, Οξέα και βάσεις – Ιοντική ισορροπία» της Ανόργανης Χημείας Γ’ Λυκείου, όπως καθορίζεται από το αναλυτικό πρόγραμμα του Ενιαίου Λυκείου
Κρατάς ένα βιβλίο προιον της 30χρονης σχέσης του συγγραφέα με τους μαθητές του, το οποίο φιλοδοξεί να καλύψει τον πιο απαιτητικό μαθητή. Στο βιβλίο θα βρεις: 1. Αναλυτική θεωρία με την μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων 2.Ερωτήσεις προσομοίωσης σύμφωνα με το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο θέμα 3. Λυμένες ασκήσεις και ασκήσεις προς λύση 4. Απαντήσεις στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου
το βιβλίο αυτό αναπτύσσεται η ύλη των κεφαλαίων που προστέθηκαν στη Χημεία της Γ΄ Λυκείου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Σκοπός της έκδοσης αυτού του βιβλίου είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο και ολοκληρωμένο βοήθημα στο μάθημα της Χημείας για την τελική επανάληψη των υποψηφίων
Το βιβλίο αυτό περιέχει θέματα εξετάσεων για την ΄Γ Λυκείου, σκοπός των θεμάτων είναι μία σωστή, ολοκληρωμένη και συνεπής προετοιμασία των υποψηφίων για τις πανελλήνιες εξετάσεις.
ΚΟ τομέας Διοίκησης και Οικονομίας των Επαγγελματικών Λυκείων απευθύνεται σε άτομα με ενδιαφέροντα και κλίση στα οικονομικά και τα οποία θα επιθυμούσαν να εξετάσουν την προοπτική σταδιοδρομίας στις ειδικότητες του τομέα, όπως ο υπάλλη- λος Τουριστικών Επιχειρήσεων, Εμπορίας και Διαφήμισης, Διοίκησης και Οικονομι- κών Υπηρεσιών ή Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού.
Κυκλοφόρησε ένα μοναδικό βοήθημα για την επανάληψη στην Ιστορία της Γ' Λυκείου. Τα κριτήρια που περιέχει καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό μελετητή και θα βοηθήσουν τους μαθητές σας να αριστεύσουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ένα βοήθημα προσαρμοσμένο στο πνεύμα των εξετάσεων, προϊόν της πολύχρονης πείρας του συγγραφέα και Διδάκτορα Ιστορίας Μάριου Αθανασόπουλου. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει ένα παράρτημα για το πώς οι μαθητές πρέπει να αξιοποιούν τις πηγές.
Η Φυσική Α’ Λυκείου αποτελεί την τάξη σταθμό για την μελλοντική πορεία σου… Είναι η τάξη όπου θα δοκιμαστούν οι δυνάμεις σου και θα αναδειχτούν οι προοπτικές σου. Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου είναι γραμμένο ώστε να σε οδηγήσει βήμα-βήμα στην ανακάλυψη των βασικών εννοιών του μαθήματος της Φυσικής, έτσι: Βήμα 1ο: Μελετάμε σε βάθος τη θεωρία Βήμα 2ο: Προσπαθούμε να απαντήσουμε τις ερωτήσεις του α’ θέματος Βήμα 3ο: Λύνουμε και δε διαβάζουμε τα λυμένα παραδείγματα του β’, γ’ και δ’ θέματος και στη συνέχεια προχωράμε στην επίλυση των αντίστοιχων ασκήσεων-ερωτήσεων-προβλημάτων Βήμα 4ο: Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην επίλυση των ερωτήσεων-ασκήσεων της τράπεζας θεμάτων του υπουργείου παιδείας, καθώς είναι γραμμένα σύμφωνα με τη φιλοσοφία των εξετάσεων που θα συναντήσεις αργότερα Βήμα 5ο: Μετά το τέλος κάθε ενότητας απαντάμε στα αντίστοιχα κριτήρια αξιολόγησης. Στην αρχή της πορείας σου θα δυσκολευτείς. Πρόσεξε… μην το βάλεις κάτω γιατί στη συνέχεια του ταξιδιού θα ανακαλύψεις πράγματα που θα ικανοποιήσουν το νοητικό σου κόσμο… Ζήσε το ταξίδι σου και μάθε από κάθε επιτυχία και αποτυχία σου να σφυρηλατείς το χαρακτήρα σου… Καλό ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της Φυσικής. Νίκος Κοσμόπουλος
Το βιβλίο αυτό αποτελεί το πρώτο τεύχος της ύλης των Μαθηματικών της Γ ́Λυκείου και απευθύνεται στους μαθητές της κατεύθυνσης Θετικών σπουδών, Οικονομίας και Πληροφορικής.
Το πόνημα αυτό απευθύνεται στο μαθητή που αγωνίζεται στο "στάδιο" της μάθησης, καθώς και στον συνάδελφο που αναζητεί πηγές για να προσφέρει στους μαθητές του "τροφή" στέρεη και περιεκτική.
Το βιβλίο αυτό περιέχει 40 Διαγωνίσματα και 15 Tests που καλύπτουν την νέα ύλη, καθώς και τη νέα φιλοσοφία των Πανελλαδικών εξετάσεων των τελευταίων ετών, με πρωτότυπο τρόπο.
Το βιβλίο αυτό περιέχει θεωρία υπό μορφήν ερωτήσεων – απαντήσεων, τράπεζα θεμάτων, απαντήσεις στα κριτήρια αξιολόγησης του σχολικού βιβλίου και πρόσθετα κριτήρια αξιολόγησης για περισσότερη εξάσκηση.
Στο βιβλίο αυτό αναπτύσσεται η ύλη των κεφαλαίων της οξειδοαναγωγής, της θερμοχημείας, της χημικής κινητικής και της χημικής ισορροπίας της Ανόργανης χημείας Γ΄ Λυκείου, όπως καθορίζεται από το αναλυτικό πρόγραμμα του Ενιαίου Λυκείου.
Το να γράψεις βιβλίο Φυσικής για παιδιά που ουσιαστικά έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το μάθημα αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Γι αυτό στο βιβλίο αυτό γίνεται μια προσπάθεια, ώστε να παρουσιαστούν οι έννοιες απλά και κατανοητά.
Στο βιβλίο αυτό αναπτύσσεται η ύλη των κεφαλαίων της οξειδοαναγωγής, της θερμοχημείας, της χημικής κινητικής και της χημικής ισορροπίας της Ανόργανης χημείας Γ΄ Λυκείου, όπως καθορίζεται από το αναλυτικό πρόγραμμα του Ενιαίου Λυκείου.
Στο βιβλίο αυτό περιέχονται θέματα εξετάσεων σε όλη την ύλη των Μαθηματικών της Γ΄ Λυκείου, των ομάδων προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Πληροφορικής – Οικονομίας. Σκοπός του βιβλίου είναι μια σωστή και υπεύθυνη προετοιμασία των υποψηφίων για τις Πανελλαδικές εξετάσεις και όχι μόνο…
Το βιβλίο αυτό εμπεριέχει: α. κριτήρια αξιολόγησης για κάθε μάθημα. β. πρόσθετες ασκήσεις, αφού είναι αδύνατο να συμπεριληφθούν στο στενό πλαίσο ενός κριτηρίου όλες οι ασκήσεις που μπορεί κανείς να σκεφτεί ή να επινοήσει. γ. Πριν από κάθε κριτήριο παρατίθενται πίνακες τους οποίους πρέπει ο μαθητής να συμπληρώσει. δ. Γραμματική αναγνώριση όλων των όρων κάθε κειμένου, συνοπτικοί πίνακες των ρημάτων του και τις απαντήσεις των κριτηρίων.
Η Οικονομική επιστήμη είναι μια ζωντανή επιστήμη, η οποία ασχολείται με πολλά από τα ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή. Βέβαια δεν είναι ένα γνωστικό αντικείμενο που μπορεί ο μαθητής να το μάθει καλά μόνο με το διάβασμα.
Τούτο το βιβλίο αποτελεί καρπό πολύχρονης εργασίας και έρχεται στο φως προκειμένου να φωτίσει περιοχές της φυσικής όπου οι μαθητές δυσκολεύονται,ενώ συγχρόνως φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην επανάληψη των μαθητών.
Σκοπός της έκδοσης αυτού του βιβλίου είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα στο μάθημα της χημείας για την τελική επανάληψη των υποψήφιων της ομάδας προσανατολισμού θετικών σπουδών.
Η συγγραφή του παρόντος βοηθήματος στοχεύει στην καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων Προσανατολισμού. Τα θέματα καλύπτουν επιμέρους κεφάλαια, αλλά σταδιακά γίνονται πιο γενικά καλύπτοντας ευρύτερο μέρος της ύλης των υποψηφίων. Έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας και ως εκ τούτου είναι κατάλληλα για την τελική επανάληψη των υποψηφίων.
Αγαπητέ αναγνώστη, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την επιλογή σου, να κρατήσεις στα χέρια σου, αυτό το βιβλίο. Ελπίζω να σε ανταμείψω για την επιλογή σου αυτή και σου εξομολογούμαι πως με αγώνα και ξενύχτια έχεις το Α μέρος της Ανάλυσης, για αυτήν την τελική σου προσπάθεια να μπεις στην αγαπημένη σου σχολή.
Το βιβλίο αυτό είναι το 2ο μέρος της ύλης της Γ΄ λυκείου των ομάδων προσανατολισμού θετικών σπουδών και της ομάδας προσανατολισμού Οικονομίας και πληροφορικής και κυρίως απευθύνεται σε αυτούς τους μαθητές αλλά και στους καθηγητές μας.
Στο βιβλίο αυτό αναπτύσσεται η ύλη της Οργανικής Χημείας της Γ΄ Λυκείου,όπως καθορίζεται από το αναλυτικό πρόγραμμα του Ενιαίου Λυκείου.
Όλοι οι μαθητές της ΄Γ τάξης του Λυκείου βιώνουν την περίοδο της προετοιμασίας τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις, που για πολλους επιβραβεύεται με την επιτυχία τους σε Ανώτατη ή Ανώτερη σχολή.
Στο βιβλίο αυτό αναπτύσσεται η ύλη της Χημείας για την Α΄ Λυκείου, όπως καθορίζεται από το αναλυτικό πρόγραμμα του Ενιαίου Λυκείου
Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο με βάση το νέο σχολικό βιβλίο και το διαθεματικό ενιαίο πλαίσιο προγραμμάτων σπουδών, και αποτελεί εργαλείο στήριξης και ενίσχυσης του αντίστοιχου σχολικού. Δίνει όλη τη θεωρία με ερωτήσεις, παρατηρήσεις και σχόλια (Πρέπει να ξέρειςότι…) όπως συχνά διατυπώνονται μέσα στην τάξη.
Το να γράψεις βιβλίο Φυσικής για παιδιά που ουσιαστικά έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το μάθημα αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Γι αυτό στο βιβλίο αυτό γίνεται μια προσπάθεια, ώστε να παρουσιαστούν οι έννοιες απλά και κατανοητά.
Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο με βάση το σχολικό βιβλίο που διδάσκεται στη Α΄ τάξη του Γυμνασίου και σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.
Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο με βάση το νέο σχολικό βιβλίο και το διαθεματικό ενιαίο πλαίσιο προγραμμάτων σπουδών, και αποτελεί εργαλείο στήριξης και ενίσχυσης του αντίστοιχου σχολικού. Δίνει όλη τη θεωρία με ερωτήσεις, παρατηρήσεις και σχόλια (Πρέπει να ξέρεις ότι…) όπως συχνά διατυπώνονται μέσα στην τάξη.
Στο βιβλίο αυτό αναπτύσσεται η ύλη των κεφαλαίων «Ηλεκτρονική δόμηση ατόμων – Περιοδικός πίνακας, Οξέα και βάσεις – Ιοντική ισορροπία» της Ανόργανης Χημείας Γ’ Λυκείου, όπως καθορίζεται από το αναλυτικό πρόγραμμα του Ενιαίου Λυκείου.
Στο βιβλίο αυτό αναπτύσσεται η ύλη των κεφαλαίων της οξειδοαναγωγής, της θερμοχημείας, της χημικής κινητικής και της χημικής ισορροπίας της Ανόργανης χημείας Γ΄ Λυκείου, όπως καθορίζεται από το αναλυτικό πρόγραμμα του Ενιαίου Λυκείου.
Κυκλοφόρησε ένα μοναδικό βοήθημα για την επανάληψη στην Ιστορία της Γ' Λυκείου. Τα κριτήρια που περιέχει καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό μελετητή και θα βοηθήσουν τους μαθητές σας να αριστεύσουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ένα βοήθημα προσαρμοσμένο στο πνεύμα των εξετάσεων, προϊόν της πολύχρονης πείρας του συγγραφέα και Διδάκτορα Ιστορίας Μάριου Αθανασόπουλου. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει ένα παράρτημα για το πώς οι μαθητές πρέπει να αξιοποιούν τις πηγές.

Copyright © 2015 COSMOSBOOKS - Designed by webicon